• eFest 18650 IMR Batterij
  De Efest IMR 18650 is een oplaadbare 18650 flattop batterij met een capaciiteit van 3000mAh. De maximale ontlaadstroom is 35 Ampère. U kunt deze batterij gebruiken om te genieten van uw vape-mods/e-sigaretten! Efest IMR 18650 batterij Oplaadbaar 2 tot 3 dagen levertijd. Niet goed, geld terug. Uitstekende klantenservice.
 • De originele Apple 8 pin naar USB kabel. Met deze 8 pin kabel, heb je de mogelijkheid om je iPhone, iPod en iPad op te laden en/of aan te sluiten met je Mac of Windows PC. De kabel is eenvoudig te gebruiken. Daarnaast is het een handig product dat gemakkelijk opgeborgen kan worden om mee te nemen, dankzij het formaat. 2 tot 3 dagen levertijd. Niet goed, geld terug. Uitstekende klantenservice.
 • De LeSenz BlueSenz Hype is ontworpen om een krachtig geluid ervaring te leveren binnen en buiten. Uitstekende Geluidskwaliteit! 2 tot 3 dagen levertijd. Niet goed, geld terug. Uitstekende klantenservice.
 • De LeSenz BlueSenz Life Speaker is ontworpen om zowel binnen- en buitenshuis een optimale geluidservaring te leveren. Uitstekende Geluidskwaliteit! 2 tot 3 dagen levertijd. Niet goed, geld terug. Uitstekende klantenservice.
 • Altijd overal jou favoriete muziek op de draagbare BlueSenz mode speaker van LeSenz. Dankzij het unieke ontwerp geniet u zowel binnen als buiten van een optimale geluidservaring. Uitstekende Geluidskwaliteit! 2 tot 3 dagen levertijd. Niet goed, geld terug. Uitstekende klantenservice.
 • LeSenz Dual Hoofdtelefoon en Speaker in 1
  LeSenz Dual Hoofdtelefoon en Speaker in 1 Hoofdtelefoon & Speaker! 2 tot 3 dagen levertijd. Niet goed, geld terug. 24/7 klantenservice.
 • LeSenz Grip Magnetische Telefoonhouder
  Met de LeSenz Grip geef u uw smartphone in de auto een veilige plaats. U hebt met een houder altijd goed zicht op uw scherm, waardoor u uw focust op het rijden zelf. U wilt natuurlijk niet dat uw telefoon uitvalt terwijl u het gebruikt om te navigeren op de weg. 2 tot 3 dagen levertijd. Niet goed, geld terug. Uitstekende klantenservice.
Go to Top