LeSenz Dual Hoofdtelefoon en Speaker in 1

22.99

LeSenz Dual Hoofdtelefoon en Speaker in 1

Hoofdtelefoon & Speaker!
2 tot 3 dagen levertijd.
Niet goed, geld terug.
24/7 klantenservice.

Zwart
Wissen

Beschrijving

LeSenz Dual Hoofdtelefoon en Speaker in 1

Deze LeSenz Dual Hoofdtelefoon en Speaker in 1 is een zeer bijzondere hoofdtelefoon! Naast de gebruikelijke optie om naar je muziek te luisteren met de LeSenz kwaliteit die je gewend bent, kun je deze nu ook delen met de mensen om je heen! Deze hoofdtelefoon is namelijk ook een speaker!

Geen gedoe meer met het af doen van je hoofdtelefoon en het geven aan iemand anders, draai de oortjes gewoon om en iedereen kan met je mee genieten.

Specificaties

  • Wireless
  • Hoofdtelefoon & speakermode
  • Titanium coating
  • Inclusief Micro-USB
  • 3.5mm AUX
  • Microfoon
  • SD kaart

Bluetooth headset

De meest veelzijdige en op dit moment ook de meest gekozen headset. De draadloze Bluetooth-technologie zorgt ervoor dat je deze headsets met allerlei verschillende soorten telefoons en computers kunt verbinden. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat de apparaten waarmee je de headset wilt gebruiken ook Bluetooth ondersteunen. Veel nieuwe autoradio’s doen dit al, waardoor het ook een veel gekozen headset voor in de auto is.

Bluetooth is een standaard die inmiddels door nagenoeg alle (mobiele) apparaten ondersteund wordt. De kans is heel groot dat je tablet, je smartphone en je laptop over bluetooth beschikken. Simpel gezegd is het een communicatieprotocol waardoor twee apparaten met elkaar kunnen praten en data kunnen uitwisselen.Voorheen was het leggen van een bluetooth-verbinding een complex proces maar tegenwoordig kun je twee bluetooth-apparaten, een zender en een ontvanger, binnen enkele seconden met elkaar koppelen. Het is een kwestie van bluetooth inschakelen, op de zender (je mobiele apparaat) de ontvanger in de bluetooth-opties selecteren en de verbinding tot stand brengen, Vervolgens kan vrijwel direct muziek richting de ontvanger (speaker) gestreamd worden.

Ook is bluetooth niet merkgebonden; heb je bluetooth op je toestel dan kun je communiceren met een bluetooth-ontvanger, ongeacht het merk. Daarbij hoeven de zender en de ontvanger elkaar niet fysiek te zien. Je kunt je smartphone gewoon in je zak houden of je laptop binnen leggen wanneer de verbinding tot stand gebracht is.

LeSenz

LeSenz is een bedrijf dat een gevarieerde lijn elektronica biedt voor geluidsapparatuur, smartphones en gadgets. Wij leveren producten met als doel uw leven gemakkelijker te maken. Kwaliteit, betrouwbaarheid en betaalbaarheid zijn onderdeel van onze belangrijkste beloften. LeSenz wil zich onderscheiden door het leveren van kwalitatief hoogwaardige en toch zeer goedkope producten.

Met een passie voor het uitvinden van nieuwe dingen in het algemeen, hoopt LeSenz nieuwe en interessante elektronica te leveren. De markt ontwikkelt zich zeer snel en technologieën worden dagelijks verbeterd. LeSenz wil deze uitvindingen van nieuwe dingen aanbieden aan de persoon die een product of dienst gebruikt tegen lage prijzen, maar ook voor onze LeSenz producten is kwaliteit van groot belang. Kwaliteit is de basis van elk afzonderlijk product dat LeSenz op de markt brengt. Dit, in combinatie met laaggeprijsde prijzen, maakt het merk in de huidige markt als niets anders ter wereld.

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Afmetingen Niet beschikbaar
Kleur

Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LeSenz Dual Hoofdtelefoon en Speaker in 1” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Go to Top