LeSenz BlueSenz Life Speaker

40.99

De LeSenz BlueSenz Life Speaker is ontworpen om zowel binnen- en buitenshuis een optimale geluidservaring te leveren.

Uitstekende Geluidskwaliteit!
2 tot 3 dagen levertijd.
Niet goed, geld terug.
Uitstekende klantenservice.

Bruin
Wissen

Beschrijving

LeSenz BlueSenz Life Speaker

De LeSenz BlueSenz Life speaker is ontworpen om zowel binnen- en buitenshuis een optimale geluidservaring te leveren. Dankzij de Bluetooth, Radio, MicroSD, en AUX mogelijkheden wordt het luisteren naar je favoriete muziek gemakkelijk en leuk. De BlueSenz Life is voorzien van de nieuwste Audio- en Bluetooth-technologie zodat u tot 8 uur lang, geheel draadloos naar uw favoriete muziek kunt luisteren. Daarnaast zorgt het ontwerp dankzij duurzame stoffen voor een luxe uitstraling.

Audio kwaliteit

De BlueSenz Life is uitgerust met een 4-inch sub woofer voor zeer helder geluid en een zware bas, waardoor met deze combinatie uit zich in sterke dynamische geluidseffecten.

Bluetooth

Verbind de BlueSenz Life met de veilige, eenvoudige en gebruiksvriendelijke ‘’pairing mode’’. Met A2DP Bluetooth, heeft u de mogelijkheid om de BlueSenz Life te verbinden met elke Bluetooth-apparaat, zoals uw mobiele telefoon, laptop, iPhone of iPad. U kunt de BlueSenz Life gebruiken met maximaal 10 meter afstand.

Radio functie

Luister naar je favoriete radiostation met een zeer heldere ontvangst. Sluit de meegeleverde AUX-kabel aan om je ontvangst te verbeteren.

AUX in

Sluit een 9mm audio jack apparaat in een muziekstation en zorg ervoor dat de uiteinde van de AUX-kabel in de BlueSenz Life AUX-input zit, vervolgens kunt u uw muziek afspelen.

LeSenz

LeSenz is een bedrijf dat een gevarieerde lijn elektronica biedt voor geluidsapparatuur, smartphones en gadgets. Wij leveren producten met als doel uw leven gemakkelijker te maken. Kwaliteit, betrouwbaarheid en betaalbaarheid zijn onderdeel van onze belangrijkste beloften. LeSenz wil zich onderscheiden door het leveren van kwalitatief hoogwaardige en toch zeer goedkope producten.

Met een passie voor het uitvinden van nieuwe dingen in het algemeen, hoopt LeSenz nieuwe en interessante elektronica te leveren. De markt ontwikkelt zich zeer snel en technologieën worden dagelijks verbeterd. LeSenz wil deze uitvindingen van nieuwe dingen aanbieden aan de persoon die een product of dienst gebruikt tegen lage prijzen, maar ook voor onze LeSenz producten is kwaliteit van groot belang. Kwaliteit is de basis van elk afzonderlijk product dat LeSenz op de markt brengt. Dit, in combinatie met laaggeprijsde prijzen, maakt het merk in de huidige markt als niets anders ter wereld.

Specificaties

  • Horn Grootte: 2 inch
  • Subwoofer Grootte: 4 inch
  • Horn output: 2W*2,4Ω
  • Subwoofer output: 7W,4Ω
  • Battery Capaciteit: Lithium 5V/1000mAh
  • Frequentierespons: 100 – 20Khz
  • BT module: JL V2.1 Stereo
  • Ondersteunend formaat: MP3
  • TF Maximale ondersteuning: 32 GB
  • AUX-IN: 3.5 milimeter

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Afmetingen Niet beschikbaar
Kleur

Bruin

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LeSenz BlueSenz Life Speaker” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Go to Top