eFest 18650 IMR Batterij 3000mAh 35A

15.95

De Efest IMR 18650 is een oplaadbare 18650 flattop batterij met een capaciiteit van 3000mAh. De maximale ontlaadstroom is 35 Ampère. U kunt deze batterij gebruiken om te genieten van uw vape-mods/e-sigaretten!

Efest IMR 18650 batterij

Oplaadbaar
2 tot 3 dagen levertijd.
Niet goed, geld terug.
Uitstekende klantenservice.

Beschrijving

eFest 18650 IMR Batterij

De eFest 18650 IMR Batterij is een oplaadbare 18650 flattop batterij met een capaciiteit van 3000mAh.
Een nieuwe serie batterijen, de eFest IMR Purple Series. De meest populaire batterijen in de dampwereld voor het gebruik in MOD’s, met een piekbelasting van 35A. Topkwaliteit voor een aantrekkelijke prijs! U kunt deze batterij gebruiken om te genieten van uw vape-mods/e-sigaretten!

Deze uitstekende batterij van Efest heeft een grote capaciteit van 3000 mAh en een ontladingsstroom van 35 A, waardoor hij ideaal is voor sub-ohm builds – voor de ultieme damp- en krachtoutput. Een extreem krachtige batterij en voorzichtigheid is geboden bij gebruik om niet te veel te ontladen.

Batterijverzorging

Veilige chemie LiMN betekent een verminderd risico op ventilatie met vuur of explosie. Vanwege de veiligheid die inherent is aan IMR-veilige chemiebatterijen, is er geen beschermingscircuit toegevoegd of ingebouwd. Dit zorgt voor een iets kortere batterijlengte om een ​​goede pasvorm in de meeste mods mogelijk te maken.

Om een ​​lange levensduur te garanderen, wordt het niet aanbevolen om de batterij onder 2,5V te laten ontladen. Houd er rekening mee dat vanwege hun inherente veiligheid, IMR-cellen geen ingebouwd beveiligingscircuit hebben. Ze mogen nooit worden ontladen onder 2,5 volt, anders zal de levensduur / prestatie worden verminderd. Maximale laadspanning is 4,25 volt.

Deze IMR-cellen hebben een veel lagere interne weerstand dan gewone LiIon 3.7V-cellen en ze kunnen een hogere eindspanning krijgen als ze in bepaalde laders worden opgeladen. Controleer de spanning van uw IMR-batterij rechtstreeks uit de oplader om te zien of deze boven 4,20 V is wanneer deze volledig is opgeladen met uw oplader. U kunt dit doen met een multimeter, overladen boven 4,25V kan de levensduur / cycli verkorten, boven 4,50V kan deze zelfs beschadigen. Gebruik de oplader NIET als deze IMR-cellen overladen.

BELANGRIJKE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES EN WAARSCHUWINGEN

IMR- en Li-ion-batterijen zijn vluchtig.

Het niet lezen en volgen van de onderstaande instructies kan leiden tot brand, persoonlijk letsel en schade aan eigendommen als het wordt opgeladen of onjuist wordt gebruikt.

Door te kopen neemt de koper alle risico’s van batterijen op zich en als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, koop of gebruik dan geen batterijen.

Plaats de batterij bij het opladen van de batterij in een vuurvaste container. Laat daarna de accu en oplader niet onbeheerd achter op hout, tapijt of stoffering. Houd de batterij uit de buurt van kinderen. Maak nooit een verkeerde polariteitsverbinding bij het opladen en ontladen van accu’s.

Lithiumbatterijen hebben een levensduur, vervang de oude batterij door een nieuwe wanneer deze de levensduur heeft bereikt of wanneer deze twee jaar oud is, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet.
Algemene richtlijnen en waarschuwingen

Gebruik de juiste oplader voor de batterij, want als u dit niet doet, kan dit brand veroorzaken, wat kan leiden tot persoonlijk letsel en materiële schade. Laad batterijen nooit zonder toezicht op. Als u op enig moment getuige bent van een batterij die begint op te blazen, opzwelt, rookt of warm wordt, het laadproces stopzet of onmiddellijk gebruikt, koppelt u de batterij los en observeert u deze ongeveer 15 minuten op een veilige plaats.

Ontlaad de batterij niet tot onder de 3V per cel. Een diepe ontlading onder de 3V per cel kan de prestaties van de batterij verslechteren.
Draadshorts kunnen brand veroorzaken en als u per ongeluk de draden kortsluit of de batterij laat vallen, moet deze gedurende ongeveer 15 minuten op een veilige plaats worden geobserveerd.

Demonteer de batterij nooit

Laat de batterijen nooit vallen.

Laad batterijen niet in serie op

Opslag en transport

1) Bewaar de batterij bij kamertemperatuur tussen 5 ° C / 40 ° F tot 25 ° C / 80 ° F voor de beste resultaten.
2) Stel de accu niet gedurende lange tijd bloot aan direct zonlicht (hitte).
3) Vervoer batterijen altijd in de batterijhouder of niet-geleidende tas, sleutels, wisselgeld en andere geleidende materialen kunnen kortsluiting of brand veroorzaken als de batterij niet goed is beschermd.
4) Het opslaan van de batterij bij temperaturen hoger dan 70 ° C / 170 ° F graden gedurende langere tijd (meer dan 2 uur) kan schade aan de batterij en mogelijk brand veroorzaken.
Product garantie
Productgarantie is beperkt tot originele defecten in materiaal en vakmanschap. Garantie dekt geen bijkomende schade. Als gevolg van misbruik, misbruik, onjuist opladen en ander ongepast gebruik van dit product vallen niet onder de garantie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “eFest 18650 IMR Batterij 3000mAh 35A” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Go to Top