Onze diensten

Neem een kijkje in onze diensten en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.

T3 Rijnhaven is een tabakswinkel die naast traditionele rokerswaar ook accessoires en handige gadgets verkoopt.

Wij hebben in onze winkel een ruim aanbod van verschillende merken. In onze webshop vindt u een nog uitgebreidere aanbod. We streven ernaar om zo veel mogelijk diensten aan te bieden aan onze klanten. Daarom doen we naast het verkopen van rokerswaar ook aan wereldwijd geld versturen en kun je bij ons in de winkel je rekeningen betalen.

Bij T3 Rijnhaven in Rotterdam kunt u terecht voor het nieuwste van het nieuwste. Wij proberen zoveel mogelijk diensten aan te bieden aan onze klanten. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld beltegoed, telefoonaccessoires of om wereldwijd geld te versturen. Wij streven ernaar elke klant met een goed gevoel de winkel uit te zien gaan.

Een totale overzicht

Ga direct naar onze winkel, bekijk alle diensten of neemt gemakkelijk contact op via onze klantenservice.

ONZE WINKEL

Op zoek naar rokersbenodigdheden of leuke en handige accessoires? Bezoek dan eens onze winkel.

OVER ONS

Leer ons kennen en ervaar al snel de vele voordelen van T3 Rijnhaven. Kom erachter wie wij zijn en leest wat meer over ons.

KLANTENSERVICE

Een algemene vraag of wilt u gewoon wat meer informatie? Neem gemakkelijk contact op, wij staan u graag te woord.

Tabakwinkel Rotterdam

T3 Rijnhaven is een tabakwinkel in Rotterdam, gevestigd aan de Rijnhaven die naast traditionele rokerswaar ook accessoires verkoopt.

Wij hebben in onze tabakwinkel in Rotterdam een ruim aanbod van verschillende rokersbenodigdheden. Daarnaast kunt u bij ons in de winkel ook terecht voor andere diensten.

Beltegoed kopen

Bent u door uw beltegoed heen? Of ziet u de komende tijd lange gesprekken via de telefoon aankomen? Of heeft u alleen maar wat internet data nodig voor je mobiel?

Bij T3 Rijnhaven is beltegoed van bijna elke provider verkrijgbaar. Daarnaast verkopen wij ook simkaarten van onder andere Vodafone en KPN. Dus heeft u een nieuwe prepaid simkaart nodig, of simpelweg wat beltegoed om op te waarderen, bij T3 Rijnhaven bent u aan het juiste adres.

Kiest u liever voor een voordelig Sim Only abonnement?
Bij ons zijn ook de voordeligste Sim Only abonnementen van Lebara verkrijgbaar of afsluitbaar! Lage internationale tarieven en zonder kredietcheck!

Geld versturen

Bij T3 Rijnhaven in Rotterdam kunt u terecht voor het nieuwste van het nieuwste. Wij proberen zoveel mogelijk diensten aan te bieden aan onze klanten. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld beltegoed, telefoonaccessoires of om wereldwijd geld te versturen. Wij streven ernaar elke klant met een goed gevoel de winkel uit te zien gaan.

Voor iedereen die een familielid in het buitenland heeft, of een goede kennis/vriend, is het erg makkelijk om geld te versturen. Om deze reden biedt T3 Rijnhaven wereldwijd geld versturen aan. Binnen een aantal minuten kunt u geld versturen naar het buitenland.

U kunt zelf van te voren aangeven hoeveel geld u wilt versturen. Denk hierbij dus aan bijvoorbeeld €500,- inclusief provisie, of exclusief (waar dus nog provisie bovenop komt). Dit bespaart u onnodige rekensommen, en maakt het extra duidelijk voor de wederpartij.

Neem contact op
Als u precies wilt weten wat de tarieven zijn, welke diensten wij gebruiken, en wat voor u de beste optie is, dan bent u van harte welkom in onze winkel. Wij zullen u dan alles duidelijk uitleggen en toelichten. Wij kijken al uit naar uw komst!

De meest populaire producten