BlueSenz Blast Bluetooth Speaker

59.95

BlueSenz Blast Bluetooth Speaker

Beste bluetooth speaker in zijn prijsklasse!
2 tot 3 dagen levertijd.
Niet goed, geld terug.
24/7 klantenservice.

Artikelnummer: 8718836501081 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

BlueSenz Blast Bluetooth Speaker – Zwart

Deze BlueSenz Blast Bluetooth Speaker heeft een ingebouwde accu speelt tot 8 uur muziek af!

Inclusief AUX kabel en USB laadkabel, geschikt voor alle bluetooth apparaten

Ideaal voor thuis of buiten. geluid is super! Op dit moment de beste bluetooth speaker in zijn prijsklasse!

 

Bluetooth

Een (draadloze) bluetooth-luidspreker is natuurlijk vooral datgene wat de naam al aangeeft; een speaker zonder kabel die draadloos muziek kan afspelen dankzij een bluetooth-verbinding. De speaker beschikt, wanneer deze draadloos is, over een ingebouwde accu of batterijen. Toch wordt er nogal eens met deze term gespeeld. Sommige fabrikanten verbinden de term draadloos ook aan speakers die wel met een draad gekoppeld zijn voor de voeding maar draadloos muziek kunnen weergeven. Dit draadloos afspelen wordt ook wel streamen genoemd en houdt in dat je muziek (of andere audio) van een apparaat naar de luidspreker verstuurt zonder tussenkomst van een kabel. In dit geval wordt bluetooth gebruikt om de muziek te versturen. Het is dus bij het zoeken naar draadloze luidsprekers verstandig om te kijken hoe draadloos een luidspreker daadwerkelijk is.

Bluetooth is een standaard die inmiddels door nagenoeg alle (mobiele) apparaten ondersteund wordt. De kans is heel groot dat je tablet, je smartphone en je laptop over bluetooth beschikken. Simpel gezegd is het een communicatieprotocol waardoor twee apparaten met elkaar kunnen praten en data kunnen uitwisselen.Voorheen was het leggen van een bluetooth-verbinding een complex proces maar tegenwoordig kun je twee bluetooth-apparaten, een zender en een ontvanger, binnen enkele seconden met elkaar koppelen. Het is een kwestie van bluetooth inschakelen, op de zender (je mobiele apparaat) de ontvanger in de bluetooth-opties selecteren en de verbinding tot stand brengen, Vervolgens kan vrijwel direct muziek richting de ontvanger (speaker) gestreamd worden.

Ook is bluetooth niet merkgebonden; heb je bluetooth op je toestel dan kun je communiceren met een bluetooth-ontvanger, ongeacht het merk. Daarbij hoeven de zender en de ontvanger elkaar niet fysiek te zien. Je kunt je smartphone gewoon in je zak houden of je laptop binnen leggen wanneer de verbinding tot stand gebracht is.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “BlueSenz Blast Bluetooth Speaker” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *